Cakepops

Karamelliserte epler

Publisert: 31. august 2012
0

Årets eples høstes i disse dager og jeg fikk plukke med meg de aller fineste fra svigermors hage! Karamelliserte epler er en deilig og frisk snacks!De gjør seg også nydelig på bordet :)

Jeg tenkte en liten stund på å legge en slik i matpakka til barna men tipper jeg hadde fått lærerne på nakken hehe…

Det går så fort å lage disse at du nesten MÅ prøve!

Du trenger:

  • Epler
  • Kvister
  • 500 g sukker ( eller 1 kg om du vil dyppe de dypere)
  • eventuelt 1,5 dl fløte for å få en mer karamellsmak på eplene.

Slik gjør du:

Skjær trepinner og spiss den ene kanten. Vask dem godt.

Stikk pinnene i eplene slik at de står klare når sukkeret er klart.

Varm sukker i en tykkbunnet kjele til det er helt smeltet og dypp eplene nedi. Når sukkeret er smeltet kan du forsiktig helle i litt fløte. Dette har jeg ikke testet ut men det sies at det gir en enda bere smak!

La sukkeret renne av før du setter ett og ett eple på bakepapir.

NYT!

Akkurat i skrivende stund er jeg på vei til Oslo. I helga skal noen av bloggerne hos Matprat treffes og myldre om videre fremdrift :)

Jeg gleder meg skikkelig.

Jeg håper dere får en fantastisk flott helg.

SMIL!

Del
Blogglistenhits